Stress Away 1,5 kg

Stress Away är en naturlig foderblandning avsedd och utvecklad för nervösa, arga och rastlösa hästar. Den innehåller kamomill, citronmeliss, pepparmynta, ljung,

 

Stress Away är en naturlig foderblandning avsedd och utvecklad för nervösa, arga och rastlösa hästar. Den innehåller kamomill, citronmeliss, pepparmynta, ljung, salvia, järnört, pollengranulat, lavendel och en nypa kärlek  .


Förbättrar koncentrationsförmågan och passar bra att användas bl.a. i samband med stressande situationer, så som vid byte av stall.


Kamomill, citronmeliss och ljung kan ha en lugnande effekt och verkar utjämnande på humöret. Pepparmynta kan balansera spänning och stöder koncentrationen. Salvia är känd som en utjämnande ört. Järnört har en balanserande effekt. Pollen påskyndar återhämtningen och ökar prestationsförmågan. Pollen innehåller rikligt med protein, vitaminer, mineraler och spårämnen samt flavonoider. Undersökningar visar att pollenets näringsämnen snabbt tas upp i blodomloppet. Den berusande lavendeln minskar frenesi och lugnar sinnet.


Dosering:

häst 500 kg:

3/4 - 1,5 dl / dag.


1 dl väger 20 g, med en dos på 1 dl per dag räcker en påse i ca. 75 dgr.


Ej lämplig för dräktiga djur.

*** Denna produkt har testats för FCS / HSPS med avseende på föroreningar och ingredienser som kan orsaka ett positivt testresultat enligt FEI-reglerna.


FCS-testet omfattar bland annat 16 förbjudna ämnen: koffein, teobromin, morfin, skopolamin, teofyllin, atropin, hordenin. HSPS-testet omfattar också 30 andra förbjudna ämnen, bland annat reserpin, efedrin, capsaicin.


Analysintyg tillgängliga på begäran.