My Happy Mare 1,8 kg

Brunster och obalanser i hormonsystemet kan orsaka oönskat beteende, minskad prestationsförmåga och obehagstillstånd hos ston och tikar. Ett balanserat hormonsy

 

Brunster och obalanser i hormonsystemet kan orsaka oönskat beteende, minskad prestationsförmåga och obehagstillstånd hos ston och tikar. Ett balanserat hormonsystem minskar oberäkneligheten och gör ston mer samarbetsvilliga, lättare och trevligare att ha att göra med.


My Happy Mare är en örtblandning för lindringen av besvär som orsakas av brunsten hos ston som kan bli surpuppor, samt för att upprätthålla den normala hormonfunktionen.


Innehåll: munkpeppar, kamomill, citronmeliss, valeriana, rölleka, hallonblad, järnört och en nypa kärlek .


Munkpeppar balanserar effektivt besvärliga brunstsymtom hos ston och balanserar den normal hormonfunktionen. Kamomill passar nervösa och stressade hästar, den lugnar lynnet. Valeriana verkar lugnande och avslappnande på nervösa och stressade hästar. Valeriana kan även användas för att underlätta symptomen av stela muskler eller tråkiga känslor i magens och bäckenbottnets muskler. Rölleka är en mycket brett verkande, mineralhaltig och vårdande växt. Hallonblad underlättar tillvaron för ditt sto vid knepig eller oregelbunden brunst. Hallon hjälper också mot överspändhet och oro. Citronmeliss har en avslappnande och lugnande effekt. Järnört upprätthåller nervsystemets funktion, men samtidigt lugnar och balanserar det sinnet. Den har också egenskaper som stärker det allmänna välbefinnandet.


Denna blanding passar ston som vid en viss tid av månaden blir arga som bin, sura som citroner, och till och med ärten under madrassen trycker dem obehagligt.


Dosering:

Häst 500 kg:

1 - 2 dl/dygn. Blandas i det övriga fodret.


Ej för dräktiga ston.


1 dl = 25 g.


I tävlingssammanhang rekommenderas en karenstid på 4 dygn.