Mash the Pony 3,5 kg

Mash the Pony är en 100 % naturlig, supersmakig och näringsrik Mash-dryck ämnad för att säkerställa hästens tillräckliga vätsketillförsel och att öka drick

 

Mash the Pony är en 100 % naturlig, supersmakig och näringsrik Mash-dryck ämnad för att säkerställa hästens tillräckliga vätsketillförsel och att öka drickandet. En läcker dryck som din häst älskar!

Mash the Pony kan tillverkas som en välsmakande varm dryck på vintern för att säkerställa tillräckligt vätskeintag, eller serveras under sommarhettorna efter svettig träning för att främja återhämtningen och ersätta den vätska som mists genom svettandet. Tillräckligt vätskeintag minskar risken för hård mage och särskilt under vintern dricker vissa hästar ogärna kallt vatten. Varmt vatten och den smaskiga men hälsosamma mashdrycken lockar till och med den kräsnaste hästen till att dricka.

Chia de Gracias Mash the Pony är en blandning av vetekli, kornmalt, chiafrön, inulin, öljäst, nässla, himalayasalt, äpple, pepparmynta, rödbeta och en nypa kärlek  .

Mash the Pony innehåller hälsosamma ingredienser som är bra för magen och stöder en bra tarmflora. Den innehåller även elektrolyter, mineraler och vitaminer. Och så är den förstås supersmaskig! 

Dosering:

tillsätt 1 - 4 dl mash i en hink med varmt vatten. Blanda, låt dra tills det doftar förföriskt och släck sedan hästens törst! Ofta räcker redan en liten mängd för att tillaga ett gott smakvatten.

1 dl = 50 g

Ifall du vill tillverka en magvårdande välling, öka mängden mash och minska mängden vatten och tillsätt till exempel chia, linfrö el. dyl.

Tips:

Genom att tillsätta himalayasalt eller indiansocker av hög kvalitet i drycken, alternativt blanda i elektrolytpulver, kan du säkerställa att din häst får i sig tillräckligt med nödvändiga elektrolyter t.ex. efter tävling eller tunga träningspass!

Innehåller inga extrakt, koncentrat, konstgjorda aromer, konserveringsmedel, färgämnen eller liknande.

*** Denna produkt har testats för FCS / HSPS med avseende på föroreningar och ingredienser som kan orsaka ett positivt testresultat enligt FEI-reglerna.

FCS-testet omfattar bland annat 16 förbjudna ämnen: koffein, teobromin, morfin, skopolamin, teofyllin, atropin, hordenin. HSPS-testet omfattar också 30 andra förbjudna ämnen, bland annat reserpin, efedrin, capsaicin.

Analysintyg tillgängliga på begäran.