CDG-Lick: Himalayan salt & Organic minerals

En 100% naturlig slicksten som sysselsätter hästen och ger den möjlighet till lek. Ett kosttillskott, som innehåller himalayasalt och organiska mineraler. Upprä

 

En 100% naturlig slicksten som sysselsätter hästen och ger den möjlighet till lek. Ett kosttillskott, som innehåller himalayasalt och organiska mineraler. Upprätthåller matsmältningen och stabiliserar magens och tarmarnas pH. Ett gott och hälsosamt alternativ.

Tillverkas av äkta naturråvaror.

Innehåll: himalayasalt, ekologiskt vulkaniskt lermineral (klinoptilolit-zeolit), kumminfrö, linfrö, stjärnanis samt glukossirap som bindemedel.

Förpackningen innehåller ett en meter långt linrep för fastsättning.

Förpackningsvikt: 1,8 kg

* Himalayasalt innehåller mer än 80 olika mineraler, stabiliserar pH-värdet, minskar infektionsrisken och hjälper matsmältningskanalen att bättre ta upp näringsämnen.

* Det organiska, vulkaniska lermineralet klinoptilolit-zeolit optimerar bakteriefloran i matsmältningskanalen samtidigt som det upprätthåller matsmältningen, stöder den naturliga motståndskraften och immunsystemet, stabiliserar tarmarnas pH och säkerställer rätt syra-basbalans i magen. Dessutom innehåller det mineraler som är viktiga för kroppen, såsom kalcium och magnesium, vitaminer, spårämnen samt fetter och aminosyror. Den vulkaniska leran suger i sig orenheter från kroppen.


* Kumminfrönas aromatiska föreningar stöder kroppens välmående, liksom en välfungerande matsmältning. I kummin finns rikligt med hälsouppehållande antioxidanter. Kumminfrö innehåller rikligt med B1-, B2-, B3-, B5- och B6-vitaminer samt mineraler: kalcium, järn, magnesium, fosfor och zink.


* Stjärnanis stöder hälsan i andningsvägarna och underlättar upphostning. Den har en antiseptisk verkan och innehåller komponenter som stöder hälsan i matsmältningskanalen.