CDG-Lick: Eucalyptus & Mint

Ett 100% naturligt kosttillskott i form av en slicksten, för välmående luftvägar. Slickstenen ger hästen ett trivsamt tidsfördriv. Ett läckert och hälsosamt alt

 

Ett 100% naturligt kosttillskott i form av en slicksten, för välmående luftvägar. Slickstenen ger hästen ett trivsamt tidsfördriv. Ett läckert och hälsosamt alternativ. Tillverkas av äkta naturråvaror.


Innehåll: eukalyptusblad, myntablad, svartkumminfrö, majs och glukossirap som bindemedel.


Ett välsmakande kosttillskott som drar nytta av de naturliga hälsoeffekterna hos mynta, eukalyptus och svartkumminfrö som ett stöd för andnings- och matsmältningsorganen hos din häst.


* Malda myntablad upprätthåller andnings- och matsmältningsfunktionerna och har dessutom antibakteriella egenskaper.


* Eukalyptusblad upprätthåller en god hälsa i andningsvägarna och minskar tröttheten. Eukalyptusblad är antiinflammatoriska och antiseptiska hostmedicinalörter.


* Svartkumminfrö med sitt innehåll av mer än 100 aktiva ämnen ger energi, stimulerar matsmältningskanalen och rengör kroppen mot bakterier. Används som behandling mot kroniska mag- och tarmbesvär.


* Rengöringen av andningsvägarna och stimulerandet av slembildningen i andningsvägarna gör att hästen kan andas lätt. Passar särskilt hästar som lätt får hosta eller tävlingshästar som förväntas prestera på hög nivå.
Tillverkas av äkta naturråvaror.


Förpackningen innehåller ett en meter långt linrep för fastsättning.


Förpackningsvikt: 1,6 kg


* CdG-Lick slickstenar innehåller endast naturliga vitaminer och mineraler. De innehåller inga kemiska konserveringsmedel, smakämnen eller föroreningar.


* Slicksten gynnar hästen i situationer där den inte har mat. Att slicka en häst stimulerar utsöndringen av saliv. Alkalisk saliv neutraliserar magsyror och skyddar magen från sår. Salivutsöndring stöder magens funktion och förbättrar matsmältningsprocessen.


* Lickstones har en hård konsistens, och små delar som fastnar mellan tänderna lossnar inte. Näringsämnen som reser till magen med saliv tas lätt upp av kroppen.


* Lickstone är ett bra sätt att lugna ner sig. Medan de slickar förblir hästarna lugna, till exempel vid veterinärbesök, skoning osv.


* CdG-Lick är också en leksak. När hästen slickar och leker förbättrar det hästens känslomässiga tillstånd och mentala vakenhet.
Köps ofta tillsammans