CdG-Lick Carbon Clay

Ett 100% naturligt kosttillskott i form av en slicksten.Slickstenen ger hästen ett trivsamt tidsfördriv. Ett läckert och hälsosamt alternativ för att underhålla

 


Ett 100% naturligt kosttillskott i form av en slicksten.


Slickstenen ger hästen ett trivsamt tidsfördriv. Ett läckert och hälsosamt alternativ för att underhålla hästen och stödja välbefinnandet i mag-tarmkanalen.


Innehåll: Naturlig aktivt kollera, kumminfrön, mintblad, linfrön, Havssalt samt glukossirap som bindemedel.


* Naturlig aktivt kollera absorberar föroreningar och gifter, rengör tarmarna, neutraliserar magirritation, minskar plötslig överdriven gasbildning.


* Kumminfrön innehåller mycket naturliga antioxidanter och näringsämnen som främjar kroppens välbefinnande.


* Mintblad stödjer matsmältningen och har antibakteriella effekter.


* Linfrön är en effektiv superfood som neutraliserar magsyror och ger massor av mineraler, vitaminer, proteiner och fibrer.


* Havssalt är en utmärkt källa till magnesium, kalium och natrium och en viktig salivstimulator för att främja matsmältningen.


* CdG-Lick slickstenar innehåller endast naturliga vitaminer och mineraler. De innehåller inga kemiska konserveringsmedel, smakämnen eller föroreningar.


* Slicksten gynnar hästen i situationer där den inte har mat. Att slicka en häst stimulerar utsöndringen av saliv. Alkalisk saliv neutraliserar magsyror och skyddar magen från sår. Salivutsöndring stöder magens funktion och förbättrar matsmältningsprocessen.


* Lickstones har en hård konsistens, och små delar som fastnar mellan tänderna lossnar inte. Näringsämnen som reser till magen med saliv tas lätt upp av kroppen.


* Lickstone är ett bra sätt att lugna ner sig. Medan de slickar förblir hästarna lugna, till exempel vid veterinärbesök, skoning osv.


* CdG-Lick är också en leksak. När hästen slickar och leker förbättrar det hästens känslomässiga tillstånd och mentala vakenhet.


* Munkformade CdG-Lick-stenar är handgjorda och pressade, vilket garanterar en jämn fördelning av vitaminer och mineraler över hela stenens yta. Produkterna är dessutom 100% miljövänliga i sina förpackningar.Tillverkas av äkta naturråvaror.


Förpackningen innehåller ett en meter långt linrep för fastsättning.


Förpackningsvikt: 1,8 kg.