ECLIPSE BIOFARMAB Arnika Liniment Gel

Rent arnikaliniment i gelform, utvunnet ur blomman Arnica Montana. Djupverkande liniment som är lämplig vid massage av stora muskelgrupper, lätt och smidigt att

 

Rent arnikaliniment i gelform, utvunnet ur blomman Arnica Montana. Djupverkande liniment som är lämplig vid massage av stora muskelgrupper, lätt och smidigt att massera in.  Kan användas på muskler, leder, ligament och senor före eller efter ansträgning.

Använd gärna Dispenser art.nr 121584 eller Dospump art.nr 603472 till 2,7 l flaskan, för smidig och hygienisk dosering.

Denna produkt är märkt med BSD (Branschorganisationen Svenska Djurvårdsprodukter). Märkningen garanterar att produkten uppfyller svensk lagstiftning, samt regler och krav gällande produktmärkning. Detta säkerställer även att produkten är registrerad hos relevanta svenska myndigheter. Om produkten omfattas av tävlingskarens enligt karenstids- och förbudslista från Svensk Travsport, Svensk Galopp och Svenska Ridsportsförbundet, är detta tydligt märkt på produkten.

Arnika gel är ett rent liniment utvunnet ur arnikablommor. Det fungerar som ett djupverkande massageliniment för hästar och såväl människor. Lätt och smidigt att massera in, vidgar blodkärlen för ett ökat genomflöde. Minskar svullnader samt verkar mjukgörande för muskler och leder.