"Ophelia" P4G T-shirt

BeskrivningFlexibel t-shirt med Iontex®-teknologi.P4G "Ophelia" har en stilren design med figursydd passform och rund hals. Iontex®-teknologi i tyget ger en skö

 

Beskrivning

Flexibel t-shirt med Iontex®-teknologi.

P4G "Ophelia" har en stilren design med figursydd passform och rund hals. Iontex®-teknologi i tyget ger en skön andasfunktion och ett snabbtorkande, flexibelt material så du kan känna dig bekväm under hela dagen. Detaljer i mesh över axlarna ger extra ventilation och en sportig look.


"Ophelia" passar lika bra till jobbet på kontoret som till sportaktiviteter på fritiden. Perfekt att använda dagligen, efter som teknologin ger dig de bästa förutsättningarna för förberedelse, prestation och återhämtning.

Egenskaper


Iontex®-teknologi
Detaljer i mesh
Figursydd design
Hög andningsförmåga
Motverkar dålig lukt

Materialspecifikation
Tyg: 82% Polyester, 18% Elastan
Mesh: 95% Polyester, 5% Elastan

Med Iontex®-teknologi

Teknologi
Iontex logo
Iontex®-teknologin består av reflekterande mineraler med egenskaper som gör tyget temperaturreglerande, antibakteriellt, snabbtorkande och ger hög andningsförmåga. Materialet kan därmed anpassa sig i både varma och kalla förhållanden. Iontex® reflekterar kroppens naturliga värme i form av långvågig infraröd energi, vilket kan ge dig både längre uthållighet och snabbare återhämtning. Läs mer om Iontex®.

Skötsel- och tvättråd
Clevercare Logo

Produkten bör hållas ren för maximal effekt. Mineralerna som ger effekten är invävda i materialet och kan inte tvättas eller nötas bort. Följ alltid tvättanvisningarna som står på etiketten till produkten.

Maskintvätt 40°C, skontvätt. Använd vanligt tvättmedel. Tvätta ej med blekmedel eller sköljmedel. Ej kemtvätt. Stryk ej. Låt lufttorka, torktumlas ej.